Født: 1998
Far: Corrado I · Morfar: Rebel Z
Bilde

Prestasjonsblod i verdensklasse

  • Kåret i Dansk Varmblod
  • Plassert som nr. 2 i unghest-championatet i DK 2004
  • Vinner av dansk sprangchampionat for 4-års hester med 9,5 i gjennomsnitt
  • Far til Corleone - vinneren av dansk sprangchampionat for 4-års hester (første årgang)

Kåret DV HK 09.03.2003

Ved kåringen i Herning 2003 oppnådde Coronado II 9 i ridelighed og 10 i sprangkapasitet - et resultat som taler for seg selv! Coronado ble samlet nr. 2 ved Unghestchampionatet (utenfor konkurranse) med karakterene: 9-9-9,5-8-9,5 m/rytter og 8-10-9-8-10 løsshopping.

Gullkantet avstamning - spekket med internasjonale topphester!

La oss begynne med helbroren Coronado I, som innledet sin avlskarriere med å bli far til en lang rekke topphester i Dansk Varmblod. Senere, etter 10 seire og plasseringer i Tyskland, kom han i avlen i Tyskland og er allerede grunnlegger av egen hingstelinje med tre kårede sønner.

Coronado IIs helsøster, Classic Line, var prisrekordholder (190.000 DM) på Holstenerforbundets Eliteauksjon 1992 og en annen helsøster vant sprang-konkurransen ved ”hoppeafprøvningen” 1999 med karakteren 10!

Faren, Corrado I, er internasjonal spranghest med Grand Prix seire og Holstenerforbundets mest betydelige sprangprodusent blant yngre hingster.

Morfaren Rebel Z - internasjonal spranghest og helbror til Retina Z, verdens mest vinnende hoppe og OL-gullvinner i Atlanta.

Egenprestasjonene er på topp.

Coronado ble nr. 2 av alle 4 årige spranghester ved finalen i DRF's Springchampionat med 9,5 i gjennomsnitt. Dommerne gav Coronado følgende skussmål: En hingst med internasjonal format og med en fremragende galopp.

Kjempegjennomslagskraft som spranghesteprodusent!

Det ser ut til at Coronado II som helbroren Coronado I nedarver fantastisk sprangkapasitet og teknikk - det lover godt for fremtiden. Allerede i sin første årgang var Coronado far til vinneren av DRF's Sprangchampionat for 4-årige hester!

Bilder

Avstamming

Far: Corrado I ff: Cor de la Bryère fff: Rantzau
ffm: Quenotte
fm: Soleil fmf: Capitol I
fmm: Kuerette
Mor: Zaala mf: Rebel Z mff: Ramiro
mfm: Argentina Z
mm: Transvaal mmf: Lagos
mmm: Huflattich